Ta hand om dig efter dina dyk

När du varit ute och dykt en hel dag är det viktigt att du tar hand om dig efteråt. För att vara i vattnet, och speciellt när det är kallt under vinterhalvåret, kan vara påfrestande för kroppen. Både väta och kyla gör huden torr och irriterad, och särskilt om det sker gång på gång.

Men oroa dig inte! Vi har några tips som kan hjälpa dig att ta hand om din kropp på bästa sätt efter dina dyk, för att du ska slippa de jobbiga konsekvenserna.

En fungerande duschrutin

I duschen behöver du använda schampo, balsam och en hårinpackning om du har längre eller skadat hår. Dessa måste vara anpassade efter dina särskilda behov och önskemål, för att de ska fungera på bästa sätt. Detsamma gäller din kroppsvård. I duschen behöver du tvätta dig ordentligt med en duschtvål, och sedan behöver du återfukta den med en bodylotion.

Du behöver även ge ditt ansikte, alltså din hudvård, uppmärksamhet. Se över hur din hy mår och ser ut, och anpassa de produkter du väljer efter det.

Lyckligtvis finns alla dessa produkter, och mer ändå, att handla på samma ställe. Så beställ på nätet och sköt om din kropp efter dina dyk redan idag.