Bra proviant med ut i båten

När du ska ut på vattnet, oavsett om du ska ta dig ett snabbdyk eller vara ute hela dagen, kommer du behöva ta med dig proviant. Detta behöver du inte begränsa till en kall matlåda, en tråkig termoslunch eller något annat sådant. Mat behöver du för energin och prestandans skull, och speciellt om du under höst- och vintermånaderna blir kall och därmed särskilt trött, men det går lika bra att fylla på med ett gott mellanmål.

Mellanmål med särskilda kvalitéer

Ett mellanmål behöver inte vara en helfabrikats-smörgås, ett sliskigt rismål eller en proteinbar som är proppad med sötningsmedel. Dessa alternativ är okej ibland, men de är onyttiga och ger inte alls samma typ av energi som mycket annat.

Vanlig frukt eller nötter fungerar jättebra, men om tanken på dessa får dig att gäspa, rekommenderar vi istället särskilda superfood-bars. Det finns nämligen alternativ på marknaden som passar alla. Vare sig du föredrar en jordnära smak av ingefära och gurkmeja, en uppfriskande citronsmak, en sötare fruktsmak eller en rik chokladsmak, så finns det något för dig.

En annan aspekt som är värd att lyfta är även att dessa alternativ är veganska och helt fria från tillsatser. Så kolla online och köp hem ditt nya favoritmellanmål redan idag!